Телефони за Варна


 


Виваком 0876066688

 Mашинно отпушване на мивки и сифони Машина за тоалетни, мивки и сифони Отпушване на канали и тоалетни Мивки и сифони

eXTReMe Tracker

Отпушване на канали Варна 


Дейността на фирма"Rummal" е  предлагане на услуги свързани с канализацията в гр.Варна 


Предлагаме услугите отпушване на канали, отводняване на наводнени помещения, изпомпване на септични ями, отпушване на сифони, запушени мивки и тоалетни, хоризонтални и вертикални щрангове. Работното ни време не е фиксирано.Работим без почивен ден по всяко време на денонощието. При необходимост от специалист за решаване на всякакви проблеми свързани с канализацията можете да ни търсите денонощно. Реагираме максимално бързо след подаването на сигнала, при не толкова спешни и задълбочени проблеми пристигаме в удобно за вас време. Разполагаме с модерни и качествени технически средства предназначени за бързо и чисто отпушване на канали с траен ефект. Мобилните и леки машини на фирма "Ротенбергер" позволяват лесното им пренасяне по високите етажи на сградите, а също така работа в тесни помещения.


Професионално отпушване "Rummal"

 

Отпушването на канали е лесно когато с това се занимава човек с голям опит и подходяща техника. Специалните машини за отпушване на канали работят с високо налягане, проникват дълбоко и със специалните си накрайници премахват затапването чрез избутване навътре към по широката част на канала.


 В професионалното отпушване на канали няма практика да се използват химикали които се продават по магазините, те работят на принципа на разграждането на биологични отпадъци, но при сериозните усложнения не вършат никаква работа, особенно когато причинителите за запушванията са пластмасови, полейтиленови и подобни предмети. Разликата между скъпо струващите препарати за отпушване на канали и обикновената сода каустик е единствено в цвета и аромата.Фирмите за отпушване на канали работят без почивен ден и се отзовават на поръчките максимално бързо поради ред причини. Запушен канал може да доведе до наводняване на по ниските етажи на сградата поради тази причина трябва да се реагира максимално бързо и адекватно. Отпушването на улични шахти се извършва от специализирани фирми  във Варна,снабдени с подходяща техника, в такива случаи е невъзможно да се използват каквито и да е подръчни материали, а още по неподходящ е химическия метод за отпушване на каналите с препарати. 

 

Видео диагностика - на канали Варна Rummal. org

 

В случайте на съмнения за неизправни канализационни тръби се използва камера която се промушва на дълбочина до 30 мерта в канала и предава изображение на монитор или компютър ако се наложи да се направи видео запис.