Телефони за Варна


 


Виваком 0876066688

 Mашинно отпушване на мивки и сифони Машина за тоалетни, мивки и сифони Отпушване на канали и тоалетни Мивки и сифони

eXTReMe Tracker

Случва във всяка баня  дори и при нормална експлоатацията на ваната, тя да се задръсти или по точно нейният сифон. Възможно е това да се случи  с най-различни органични и неорганични, като платмаси и полиестерни  материали както и  косми, песъчинки, влакна от вълна памук или изкуствени.Когато се наложи  отпушването на сифона на ваната е добре да потърсите  някой който вече го е правил или такава  фирма за отпушване.От дългата употреба се образуват налепи по тръбата в следствие, на които се намалява нейният диаметър и води до последващо обаждане на вик майстор  за отпушване на канала, който извежда вече използваната вода. отпушване на канали Колкото повече се използва една вана, толкова се повишава опасността нейният водоотводен канал да се задръсти с боклуци и мръсотии.По-долу ще ви дадем няколко добри съвета за това как можем да предотвратим подобни проблеми, без да е необходимо да търсим специалист:

Ако успеете да измъкнете  органичните отпадъци, то това не значи, че ще премахнете и  неорганичните като пясък и строителни материалии органични влакна.

Можете да използвате пробутвало, което се продава и можете да си закупите от всеки магазин за домашни потреби. ако и спробутвалото не успеете да се отървете от отпадъците в канала  следвайте следващите съвети.

Ако до тук не сте успели, опитайте да отпушите сифона на ваната с т.н. „ канализационна пружина”. Използвайтея и правете с нея, чрез постъпателно-възвратни манипулации, но внимавайте да не повредите тръбата. Ако нямате пространство за работа с пружината, ще ви се наложи да махнете сифона на ваната, за да си го осигурите повече място за достъп.

Докато продължавате да изпозвате пружината в канала е важно да осигурите приток на вода, която да размие наслагванията и налепите от стените на канала.

Ако още няма резултат от вашите усилия е добре да се обърнете към фирма специализирана в подобни дейности.